Tampereen Valkonauha ry

- Naisten kristillinen järjestö


Jäsenkirje 1/2022

Jäsenkirje syksy 2020

Jäsenkirje 2/2019

Jäsenkirje 1/2019

Jäsenkirje 3/2018

Jäsenkirje 2/2018

Jäsenkirje 1/2022

Tampere  9.6.2022

Hei Sinä Rakas Valkonauhasisaremme!                                                            

Voi kuinka pieneksi olemmekaan saaneet itsemme tuntea tässä yllätyksiä täynnä olevassa, muuttuvassa maailmassamme. Kuinka olet voinut nämä erilaiset vuodet ja kuukaudet?  -Väkisinkin on tullut olo, että kaikki ei todellakaan ole meidän käsissämme. Kokemus on osoittanut. että moninaiset taaksemme jättämämme polutkaan eivät sulje pois sitä tosiasiaa, että aina löytyy opittavaa ja tarkistamisen varaa ajatuksissamme ja asenteistamme. Näin meitä pieniä ihmisiä täällä koulutetaan ja se tuntuu turvalliselta ja oikealta. Valmiiksi emme taida tulla koskaan, mutta uskomme, että valkonauhatyö  on kuitenkin kulkenut kaikki nämä yllättävät ajat mukanamme ja olemme olleet vähintään ajatuksentasolla yhteydessä toisiimme.

 

Tampereen Valkonauha ry:n vuosikokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Sinikka Ervelius- Vilén ja hallituksen jäseniksi valittiin Ulla Holmavuo, Sirkka Pirhonen,  Raili Nyyssönen ja Paula Kupias. Varajäseniksi valittiin Susanna Gröhn ja Katri Nahkuri. Järjestäytymiskokous valitsi varapuheenjohtajaksi Raili Nyyssösen.

 

Suomen Valkonauhaliiton pääsihteeri Irja Eskelinen siirtyy eläkkeelle 1.9.2022 alkaen. Uudeksi pääsihteeriksi on valittu pastori Inari Varimo Espoosta. Inari aloittaa työt 7.6.2022.

 

Toivomme, että pääsemme taas järjestämään yhteistä ohjelmaa ja yhteisiä tapaaamisia pandemiatilanteen rauhoituttua. Niiltä osin palaamme myöhemmin asiaan. Mutta Sinun oma ohjelmavinkkisi ja ideasi on enemmän kuin  tervetullut.

 

Toivotamme Sinulle siunattua ja virkistävää kesää!

Tampereen Valkonauha ry

Hallitus

© Tampereen Valkonauha ry