Tampereen Valkonauha ry

- Naisten kristillinen järjestö


Jäsenkirje syksy 2020

Jäsenkirje 2/2019

Jäsenkirje 1/2019

Jäsenkirje 3/2018

Jäsenkirje 2/2018

Jäsenkirje syksy 2020

Rakkaat valkonauhasisaret!

 

Miten voit? Takanamme on kaunis kesä, jolloin saimme ikään kuin hetken hengähtää ja nauttia Luojan luomasta luonnosta sekä kesän lämmöstä ja valosta. Nyt olemme jälleen tilanteessa, jolloin taas huomaamme oman pienuutemme. Omavoimaisuutemme on jälleen koetuksella ja toive vakaammasta huomisesta hiipii väkisinkin mieliimme.

Saamme kuitenkin aivan lähiviikkoina laskeutua viettämään adventtiaikaa ja hiljentyä jouluun. Olisikohan nyt niin, että joulun sanoma voisi saada sille kuuluvan tilan tässä rajoitusten täyttämässä maailman tilanteessa.

Tampereen Valkonauha ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 19.9.2020 Puheenjohtajana jatkaa Susanna Gröhn ja varsinaisiksi hallituksen jäseniksi valittiin Paula Kupias (siht), Katri Nahkuri, Raili Nyyssönen ja Sinikka Vilén (vpj). Varajäseneksi valittiin Ulla Koskinen. Jäsenmaksun suuruudeksi päätettiin 25 €.

Varsinaista toimintaa ei tähän poikkeustilanteeseen ollut mahdollista suunnitella, koska kukaan ei pysty oikein ennustamaan tulevaisuutta. Positiivinen uutinen on kuitenkin se, että meille on myönnetty lupa olla toteuttamassa Tuomasmessua Tampereella su 7.2.2021. Yhdistyksemme edustajille on tiedossa monenlaisia tehtäviä, jos tunnet kiinnostusta tai haluat kysyä jotakin, ole rohkeasti yhteydessä meihin tai sihteeri Paula Kupiakseen p 040-5753771 tai paula [dot] kupias [a] gmail [dot] com [dot]

Suomen Valkonauhaliitto ry:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa sunnuntaina 18.10.2020 valittiin yhdistyksestämme kaksi edustajaa hallintoon kaudelle 2021–2022, Sinikka Vilén jatkokaudelle puheenjohtajaksi ja Susanna Gröhn hallituksen varajäseneksi.

Voidaan kaikki hyvin, ajatellaan toisiamme ja iloitaan kaikesta hyvästä, mitä meillä on.

Sinusta kiittäen,

Tampereen Valkonauha ry:n hallitus

 

            

                                     

© Tampereen Valkonauha ry